Gå på tur i Norge

norge utsikt

Om du inte har besökt Norge, då har du missat världens vackraste land. Enligt mig. Det är inte den extremt smakrika fiskesoppan och tunnbröden som gör Norge värt ett besök. Nej, det är såklart de spektakulära fjällen. Med vita toppar. Utsikter 360 grader. Det är glaciärer med glänsande snö som reflekteras i den starka vårsolen. Den glittrande fjorden som slingrar sig som en orm mellan bergsmassiven. Solen som bländar mig i ögonen men som också visar naturens charm, och operfekta perfekta stilleben.

Jag menar. Kolla bara på den här magnifika utsikten som slår som en käftsmäll emot en när man kommer upp på toppen. Från alla vinklar vill Gud imponera på mig med det omringande fjällen, den isklara fjorden och den blåa himlen. Vi befinner oss på Samlanuten i Hardanger. Den ser ut som en vulkan på håll, men känns mer som ett högt berg när en kommer upp på toppen.

Här är mamma och morbror. Och min lillasyster i rött. Det är inte klokt. Hur skapar Gud ett sådant här mästerverk? Med vilken kraft och styrka. Jag blir alldeles matt av att tänka på det. Det gör nästan ont i ögonen när jag sveper förbi med blicken. Jag snurrar runt, runt, runt. Jag kan inte få nog. Det svider till i hjärtat. Av glädje och tacksamhet. Föratt jag får uppleva en sådan magisk plats. Utan att alls åka långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *